Ferieforeningen for FLSmidth
 

Rørvig

Båstad Lumsås Ledige perioder Kontakt Vedtægter  

 

 
Rørvig Båstad Lumsås

                                                                                                                              
Nyheder

Feriehusene i Rørvig og Båstad har fået internet adgang. (I Lumsås findes der endnu ikke internet adgang.) Derudover er der ved alle feriehusene kommet nøglebokse op med kode, så nøgler skal ikke længere afhentes i Valby. Kode oplyses ved leje af hus.

Lumsås huset (”Kunda”) er blevet gennemgribende renoveret, og fremstår nu meget lækkert med 8 sovepladser og nye møbler (se billedserie under husbeskrivelserne).

Rørvig 1 og 2 har fået helt nye og indbydende køkkener samt ny Morsø brændeovn med glasfront, Planen er også at tynde ud i de høje træer til vinter, så der kommer mere sol og luft til husene.

I Båstad har der kommet nye smart-TV i husene og nye brændeovne med glasfronter. I Båstad 2 er der derudover blevet installeret opvaskemaskine, emhætte og belysning i køkkenet forbedret. I Båstad 1 er stueetagen, herunder køkkenet, blevet nymalet.

Husene er klar til en ny sæson, hvor påske-, efterårs-, jule-, og vinterferie vil blive ”lavsæson” og lejen ens for alle huse, da standarden nu er blevet ensartet.

Hvem er vi:
D. 18. juni 2014 blev Ferieforeningen etableret ved en stiftende generalforsamling og en bestyrelse valgt. Ferieforeningen er en uafhængig forening for fastansatte ved FLSmidth samt efterlønsmodtagere og pensionister fra FLSmidth.

Hvad er formålet:
Ferieforeningens formål er at udleje feriehuse til medlemmerne. For nærværende råder Ferieforeningen over 2 huse i Båstad, 2 huse i Lumsås og 2 huse i Rørvig.

Hvordan bliver jeg medlem:
Du udfylder en medlemsblanket og sender denne til Ferieforeningens mail adresse: feriefls@gmail.com Du vil herefter modtage et medlemsnummer.
Indmeldelsesskema - sign up form Download

Hvad koster et medlemskab:
Det årlige kontingent er dkk 100 + antal ører gange medlemsnummeret. Sidstnævnte er et fast tillæg til alle betalinger for let at kunne identificere indbetaler.

Hvordan lejer jeg et feriehus:
Gå til ”Ledige Perioder”. Herfra ansøges om, hvilket feriehus og hvilken periode, du ønsker at leje et hus.

Bemærk, at Vedtægterne beskriver fordeling af feriehusene om foråret for en ny feriesæson.

------------

Vi håber, at du får glæde af feriehusene.